Boek-nu knop mooi geintregreerd in website

Bekijk deze fietsenwinkel met meerdere vestigingen. De boek-nu-knoppen zijn mooi geintregreerd in de homepage en  leiden beide naar andere diensten, uitkomend in dezelfde OnlineAfspraken.nl agenda.

Uitstekende samenwerking

"OnlineAfspraken.nl heeft het mogelijk gemaakt dat onze leden eenvoudig een afspraak kunnen maken bij onze partners. Dit scheelt onze partners veel tijd en biedt onze leden gemak."

BOVAG garages online boekbaar

"De fijne samenwerking tussen A2SP en OnlineAfspraken.nl heeft ervoor gezorgd dat bij ruim 1.000 BOVAG bedrijven, 24 uur per dag en 7 dagen per week een werkplaatsafspraak kan worden gepland."

Orde in de chaos

"Zonder OnlineAfspraken was ik uren bezig met het inplannen van afspraken. Nu gaat alles automatisch, zelfs een herinneringsmail een paar dagen voor een fotoshoot."

Leden gemak

"Onze leden boeken nu eenvoudig een squash- of tennisbaan via de apps van OnlineAfspraken. Ook onze snooker- en pooltafels zijn online en via de mobiele telefoon te boeken."

Meer vrije tijd, meer klanten en meer service.

"Ikzelf heb de online agenda gesynchroniseerd met mijn telefoon, waardoor de gemaakte afspraken gelijk ook daarin staan, en andersom."

Online agenda voor social media acties

"De goede samenwerking met de medewerkers van OnlineAfspraken.nl waardeer ik enorm. Mijn online agenda leent zich perfect om mijn social media acties automatisch te verwerken."

Groupon actie Jonishi

"Door de Groupon deal te koppelen aan een online agenda worden afspraken via de website geboekt. Klanten bepalen zelf het tijdstip van de behandeling, perfect! De overgebleven tijd besteden we graag aan onze klanten."

Aantal “no shows” met 90% afgenomen

"Het aantal 'no shows' in mijn salon is met 90% verminderd sinds ik met OnlineAfspraken.nl werk, dit resulteert  direct in een hogere omzet."

Aantal vergeten afspraken verder afgenomen

''Sinds wij gebruik maken van OnlineAfspraken.nl merken wij dat de klanten het waarderen en het prettig vinden dat we met de tijd meegaan.

Mijn handen vrij

"Met OnlineAfspraken heb ik als ZZP'er mijn handen vrij om me op mijn echte werk te richten. Via mijn website hebben klanten direkt inzicht in al mijn beschikbare tijden."

Meer omzet met OnlineAfspraken

"Vaak denken klanten 'Ik moet nodig eens naar de pedicure of masseur', maar vergeten een afspraak te maken. Met OnlineAfspraken merk ik dat ze nu wél die afspraak maken. Fantastisch!"

Tevreden websitebouwer

"De userinterface is duidelijk en rechtlijnig. Ik kon eenvoudig alle wensen van mijn klant uitvoeren."

Ons telefoonverkeer is met meer dan 50% afgenomen

"Door gebruik te maken van Onlineafspraken.nl is ons telefoonverkeer met meer dan 50% afgenomen, daarnaast ervaart de patient dit als extra service."

Kinderkapper blij met haar iPhone app

"Met die hippe app maakt Kinderkoppies helemaal de blits", aldus het Leidsch Dagblad, die een nieuwe kinderkapper in Oegstgeest interviewde.

Uitstekende samenwerking

"OnlineAfspraken.nl heeft het mogelijk gemaakt dat onze leden eenvoudig een afspraak kunnen maken bij onze partners. Dit scheelt onze partners veel tijd en biedt onze leden gemak."

Boek-nu knop mooi geintregreerd in website

Bekijk deze fietsenwinkel met meerdere vestigingen. De boek-nu-knoppen zijn mooi geintregreerd in de homepage en  leiden beide naar andere diensten, uitkomend in dezelfde OnlineAfspraken.nl agenda.

Tarieven

Wij rekenen voor het gebruik van ons online afsprakensysteem een vaste prijs van € 12,95 per maand per bedrijfsvestiging. Hieronder vindt u een opsomming van ons aanbod.

  • Volledig online reserveringssysteem eerste maand gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.
  • Hierna € 12,95 per maand (excl. BTW).
  • Onbeperkt aantal medewerkers per bedrijfsvestiging.
  • Onbeperkt aantal afspraken per bedrijfsvestiging.
  • Gratis e-mail afspraakbevestiging en -herinnering.
  • Optioneel: SMS afspraakbevestiging en -herinnering, vanaf € 0,10 t/m € 0,13 per bericht.
  • Optioneel: App pakket (iPhone™ en Android™)  € 60 per jaar (excl. BTW).
  • Optioneel: Klantenabonnement / strippenkaart plug-in € 99 per jaar (excl. BTW)
  • Optioneel: Idealbetalingen consument € 1 per transactie (excl. BTW).
  • Optioneel: Inrichten afsprakensysteem € 70 per uur (excl. BTW)).


Gratis proefabonnement

Om gevoel te krijgen hoe het afsprakensysteem eruit ziet en wat de functionaliteiten zijn, bieden we u een gratis en vrijblijvend proefabonnement aan. In die maand kunt u onbeperkt gebruik maken van het reserveringssysteem en indien gewenst, helpen wij u bij het inrichten. Het proefabonnement verloopt automatisch.