Alle instructievideo's zijn vernieuwd!

Door Franke op 15-10-2019 in Video'sHandleidingenTutorialSupportHandleiding

Al onze instructievideo's zijn vernieuwd! In deze blog vind je de onderwerpen van de meest bekeken video's. Klik erop om de bijbehorende video te bekijken.

In deze video wordt getoond hoe je de OnlineAfspraken agenda kunt synchroniseren met je eigen agenda. Het is mogelijk om de afspraken te synchroniseren met je Outlook, iCal of Google agenda. Alle afspraken die in de OnlineAfspraken.nl agenda staan worden dan gekopieerd in je eigen agenda.

In deze video wordt getoond hoe je een workshop of cursus kan aanmaken op een specifieke dag. Het is mogelijk om tegelijkertijd voor meerdere personen te boeken waarbij het systeem de beschikbaarheid bij zal houden. Deze functie is geschikt voor bijvoorbeeld sportscholen, seminars, workshops, groepslessen en andere evenementen.

In deze video wordt getoond hoe je losse beschikbaarheid kunt aanmaken en hoe je werktijden kunt aanpassen en verwijderen. Als je niet met een vast rooster werkt of je wil een dag open zetten buiten de standaard openingstijden, dan kan je ook werken met losse beschikbaarheden. Je kan op deze manier ook een herhaling meegeven (bv. elke X weken).

In deze video wordt getoond hoe je de OnlineAfspraken widget op je website kan plakken en hoe je deze kunt configureren naar eigen wens. Bij onze online agenda is een ruime keus aan boekingsmodules, zo bieden wij 8 type modules aan waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen eenvoudig ingebouwd worden middels een HTML inbouwcode.

In deze video wordt getoond hoe je een strippenkaart/abonnement kunt aanmaken en wat de voordelen zijn. Indien gewenst kan je klanten direct laten betalen door middel van een automatische incasso of online betaling. Voor klanten met een strippenkaart/abonnement, houdt het systeem bij hoe vaak ze nog mogen komen.

Tot slot hebben we speciaal voor bedrijven die met ons systeem willen beginnen een vernieuwde handleiding geschreven. Je download de handleiding hier.