OnlineAfspraken goedgekeurd als Zoom partner

Door Franke op 25-05-2020 in COVID-19TipsDoorgaanGroepsafspraken1 op 1VideobellenNieuwe normaal

Zoom integratie

We hebben kort na de Corona uitbraak zo snel mogelijk een Zoom integratie opgezet. We hebben dit gedaan omdat wij onze partners willen ondersteunen en zoveel mogelijk mee willen denken. Als onderdeel van dit proces, zijn we vandaag (25 mei) goedgekeurd als officiële Zoom partner. Hierdoor zijn we vanaf nu ook in de Zoom Marketplace te vinden.

Met onze Zoom integratie is het mogelijk om via de online agenda zowel groepsafspraken (voor bv. workshops of groepslessen) als 1-op-1 video-conferenties te organiseren.

Deze afspraken kunnen door klanten online geboekt worden, waarna ons systeem direct een meeting aanmaakt binnen je Zoom account. De klant ontvangt in dit geval automatisch een link (met uniek wachtwoord) bij de afspraakbevestiging, waarmee het toegang kan krijgen tot de Zoom-meeting.

In het gratis Zoom-account zijn 1 op 1 afspraken onbeperkt, alleen groepsafspraken zijn gelimiteerd tot 40 minuten. Mocht je dus tegen deze beperkingen aanlopen dan moet je je account omzetten naar een betaald account. 

Support pagina Zoom integratie