Bonprinter en kassalade

Het is mogelijk om een bonprinter aan de kassa van OnlineAfspraken.nl te koppelen. De terminal van OnlineAfspraken.nl biedt de mogelijk om rechtstreeks de kassabon af te drukken op je bonprinter.

De bonprinter is momenteel alleen beschikbaar voor Windows en werkt (in ieder geval) in de laatste versies van Chrome, Internet Explorer en Microsoft Edge. De bonprinter wordt vooralsnog niet ondersteund in Mozilla FireFox. Op dit moment wordt de volgende bonprinter ondersteund: Epson TM-T20. Hoewel andere types bonprinters op dit moment nog niet officieel ondersteund worden, is het mogelijk dat de printfunctie in de terminal wel werkt. Indien er een andere bonprinter wordt gebruikt die wij niet ondersteunen zal het niet mogelijk zijn om de kassalade vanuit de terminal te openen.

Voor het aansluiten van de bonprinter ga je naar Kassa > Terminal > Bonprinter en volg je de instructies. 

Het is mogelijk om de informatie die op de bon afgedrukt wordt aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een adres toevoegen. Voor het opmaken van de kassabon klik je op 'Kassabon opmaken'.

Kassalade
In combinatie met de bonprinter kan er ook een kassalade op de kassa worden aangesloten. De kassalade is vanuit de terminal te open indien de bonprinter die OnlineAfspraken.nl ondersteunt aan de kassa wordt gekoppeld.