Gebruikersrechten per medewerker

Het systeem van OnlineAfspraken.nl maakt het mogelijk dat u per gebruikersaccount geavanceerde gebruikersrechten kunt instellen. Dit kan o.a. op het gebied van afspraken, klanten, beschikbaarheid en synchronisatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen dat een gebruiker (medewerker) wel klanten kan aanmaken en zijn klanten kan inzien, maar niet kan aanpassen, verwijderen en exporteren.

Werkwijze

Voor het instellen van de rechten per gebruiker gaat u naar Instellingen > Gebruikers en voeg eerst eventueel een gebruiker toe of klik op het slotje (symbool) achter de desbetreffende gebruiker. Via het scherm dat nu volgt kunt u de rechten per gebruiker instellen door vinkjes te plaatsen. Vergeet niet om na het instellen van de rechten op Opslaan te klikken.

Gebruikersrechten