Aansluitende afspraken

Het is mogelijk om afspraken op elkaar aan te sluiten. Hiermee voorkomt u gaten in uw agenda. 

Werkwijze

In de backend gaat u naar Instellingen > Extra Functionaliteit en scroll vervolgens naar beneden en vink de optie ‘Aansluitende afspraken’ aan en klik op Plugins opslaan.

Vervolgens gaat u naar Beheer > Afspraaktype en klik bij elk, indien van toepassing, afspraaktype op bewerken. Scroll naar beneden en vink dan ‘Aansluitende afspraken’ aan. U kunt kiezen uit de optie ‘Sluit afspraken aan’. De optie ‘Sluit afspraken aan’ werkt als volgt:

  • Als er op een dag nog geen afspraak in de agenda staat krijgt de klant alle beschikbare tijden te zien. 
  • Zodra er een afspraak in de agenda staat krijgt de klant alleen de tijd er direct voor en er direct na te zien. 

U kunt ook kiezen voor ‘Toon tijdsloten op vrije blokken’. Dit heeft enkel effect indien er op een dag meerdere beschikbaarheidsblokken zijn aangemaakt. Bijvoorbeeld in de ochtend en ’s middags met een pauze ertussen. Indien u ‘Toon tijdsloten op vrije blokken’ aanvinkt  en er staat een afspraak in de ochtend gepland, dan worden alle mogelijke tijden in de middag wel getoond (in de ochtend worden alleen de tijd voor en na de afspraak getoond). 

Met de opties 'Eerste mogelijkheid' of 'Laatste mogelijkheid' wordt enkel het eerste of laatste tijdslot aan de klant getoond.