Specifieke tijden boeken

Indien je wilt dat jouw klanten alleen op specifieke tijden kunnen boeken dan is dit mogelijk. Dit kan op bedrijfsniveau en op afspraaktype-niveau.

Bedrijfsniveau
Standaard komt onder Instellingen > Getoonde tijden de optie naar voren om op bedrijfsniveau te bepalen welke tijden er worden getoond bij het boeken van een afspraak. Alleen als er ook beschikbaarheid is, worden deze tijden getoond. 

Afspraaktype-niveau

Het is tevens mogelijk om de getoonde tijden per afspraaktype in te stellen, hiervoor activeer je eerst onder Instellingen > Extra functionaliteit de plugin 'Getoonde tijden'. Ga vervolgens naar Beheer > Afspraaktype en klik op bewerken 'bloknootje met pennetje' achter het desbetreffende afspraaktype waar je de specifieke tijden voor wilt instellen. Onder het tabblad ‘Specifieke tijden’ vink je de optie ‘Toon tijden specifiek voor dit afspraaktype’ aan.

Om de tijden in te stellen kies je vervolgens de dagen waarop de specifieke tijden vereist zijn en klik je op het plusje om de tijden aan te maken. Geef de tijd aan wanneer het afspraaktype begint en geef eventueel vervolgens aan in welke stappen (minuten/uren) er tijden naar voren mogen komen. 

Specifieke tijden instellen afspraaktype