Specifieke tijden boeken

Indien je wilt dat jouw klanten alleen op specifieke tijden kunnen boeken is het belangrijk dat je hiervoor een plug-in hebt geactiveerd. Ga hiervoor naar Instellingen > Extra functionaliteit en vink vervolgens de optie ‘Specifieke tijden’ aan en klik onderaan de pagina op Opslaan.

Indien je nu gaat naar Instellingen > Getoonde tijden kun je zelf bepalen welke tijden er worden getoond bij het boeken van een afspraak. Alleen de beschikbare tijden worden getoond. Zowel de starttijd als de tijd tussen twee afspraken is volledig instelbaar.

Het is tevens mogelijk om de getoonde tijden per afspraaktype in te stellen. Ga naar Beheer > Afspraaktype en klik op bewerken 'bloknootje met pennetje' achter het desbetreffende afspraaktype waar je de specifieke tijden voor wilt instellen. Onder het tabblad ‘Specifieke tijden’ vink je de optie ‘Toon tijden specifiek voor dit afspraaktype’ aan.

Specifieke tijden instellen afspraaktype

Kies vervolgens de dagen waarop de specifieke tijden vereist zijn en klik op het + om de tijden aan te maken. Geef de tijd aan wanneer het afspraaktype begint en geef eventueel vervolgens aan met hoeveel stappen (minuten/uren) de volgende afspraak geboekt kan worden.