Muziek- en Zangscholen

Ons reserveringssysteem wordt door zowel Muziek- als Zangscholen gebruikt  om de lessen in te plannen. Via het systeem kunnen de leerlingen en nieuwe klanten eenvoudig een afspraak maken. De docent krijgt een bericht per mail van de afspraak en kan een eigen inlog krijgen met beperkte rechten zodat hij alleen zijn eigen afspraken kan inzien.

Nieuwe klanten kunnen 24/7 bij je terecht voor een proefles, maar ook de huidige leerlingen kunnen zelf een afspraak of les inplannen via de reserveringstool. De tool is te gebruiken via een directe link, knop en/of geïntegreerd op je website. Na het boeken wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd. Als docent of medewerker kan je de agenda koppelen aan je Outlook of Google Agenda.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen een eigen consumenten app met eigen bedrijfsnaam en logo.  

 

Enkele voorbeelden:

 

Main Music School

Main Music School

Main Music School gebruikt ons systeem voor haar muzieklessen. Nieuwe klanten kunnen direct via de site een proefles inboeken, bestaande klanten worden door het bedrijf ingeboekt met een herhaling (bv. elke week op maandagavond). Je kan zelf het type les kiezen en bij welke docent je dat wilt doen.

Lokaal Zes

Lokaal Zes

Boek nu zelf je zangles bij Lokaal Zes via de afsprakenwidget op de website. Het werkt simpel; kies je locatie en je soort les, vervolgens de docent van jouw keuze en betaal met het saldo op je strippenkaart of abonnement. De lessen zijn opgesplits op basis van leeftijd (boven of onder de 21), dit in verband met het verschil in BTW-tarief.

Zangstudio Twente

Zangstudio Twente

Een zangles kan je inplannen bij 1 van de medewerkers van Zangstudio Twente. Via een button kan je boeken via de site en vai een andere button kan je de eigen afspraken inzien. Als je via de smartphone werkt, kan dit allemaal eenvoudig via de consumenten app. Klanten kunnen online afrekenen middels een strippenkaart.