VR aanbieders

Begin 2017 koos de eerste Virutal Reality (VR) aanbieder van Nederland voor OnlineAfspraken. De VR aanbieders hebben ons gedurende deze tijd van veel input voorzien, waardoor wij ons product voor deze markt sterk hebben kunnen verbeteren.

VR aanbieders kiezen vaak voor de widget staand met stappen, door de visuele weergave. Ook is er rekening gehouden met boekingen door bedrijven en grote groepen, zijn er vele betaalmethodes mogelijk en kun je variabele tarieven instellen op basis van personen, dagen, uren, klantgroepen en nog meer.

Voor de marketingactiviteiten bieden wij opties als cadeaukaarten, kortingscodes, mailings en zijn de boekingen te meten binnen Analytics. Daarnaast is het makkelijk om extra producten aan te bieden zowel online als via de kassa op locatie. Klanten ontvangen een factuur in de look and feel van jouw bedrijf.

 

Enkele VR voorbeelden:

 

VR4play

VR4play

Bij VR4play kunnen meerdere cubes geboekt worden, maar ook kinderfeestjes en schooluitjes. Ook zie je hier een goed voorbeeld van het gebruik van meerdere afspraaktypen voor een verschillende duur en voor verschillende arrangementen, waarbij onder water ook piek- en daluren gehanteerd worden. Ook zie je in het formulier waar de klant zijn gegevens invult, de optie om zakelijk te boeken.


VR Cafe HaarlemVR Cafe Haarlem

Het VR Cafe geeft de optie om te lasergamen, te racen of een speelveld te bespelen. Je kan eerst kiezen hoe veel velden of raceseats je wilt, waarbij je meteen ziet voor hoeveel personen dat geschikt is. Kies je voor een specifiek personenaantal, dan krijg je vervolgens de prijs voor dat personenaantal.


VR Ravenstein

VR Experience Ravenstein

Bij VR Experience Ravenstein zie je direct de verschillende cross-sell mogelijkheden via afspraaktypen. Ook is er een aparte categorie voor arrangementen, voor deze afspraaktypen is een aparte afspraakbevestiging ingesteld die aangeeft dat het een aanvraag betreft.