Efficiënt afspraken plannen
 

De belangrijkste functionaliteiten voor het inplannen van afspraken:

Combinatieafspraken
Met combinatieafspraken worden afspraken ingepland die zijn samengesteld uit meerdere deelafspraken. Praktisch voor bijvoorbeeld een beautysalon, waar een klant naast een gezichtsbehandeling ook een massage wilt boeken. Het reserveringssysteem checkt automatisch of de combinatie mogelijk is aan de hand van de starttijd. 

Complexe afspraken
Wanneer een afspraaktype afhankelijk is van een combinatie tussen medewerkers, materialen of ruimtes kun je de functie complexe afspraken gebruiken. Praktisch wanneer er bijvoorbeeld vijf medewerkers in dienst zijn en je beschikt over drie ruimtes. Het reserveringssysteem toont alleen de tijden dat zowel een ruimte als een medewerker beschikbaar zijn. 

Afspraken op elkaar aansluiten
Je kunt aangeven dat afspraken op elkaar moeten aansluiten. Zodra er een afspraak is ingepland, worden alleen nog de tijden getoond die hierop aansluiten. Je kunt hiervoor zelf een tijdslot instellen. 

Afspraken over meerdere dagen
De functie meerdaagse afspraken is handig voor het inplannen van een afspraak die meerdere dagen gaat duren, een ruimte wilt reserveren voor een lange periode of bijvoorbeeld als je op reis gaat. 

Herhaalafspraken
Je kunt afspraken instellen die gedurende een vaste periode op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Praktisch wanneer bijvoorbeeld de behandeling van een patiënt elke week op hetzelfde moment is.