Online agenda voor Leisure

Bekijk onze demo

8,9
 • Nederlands
 • Engels

Ondernemers opgelet...
Haal meer werk uit je tijd

Met het online reserveringssysteem profiteer je van functies om alles te regelen rondom jouw agenda, klantenbeheer en kassa. Bezoekers plannen zelf eenvoudig een afspraak in via je website, jij werkt ondertussen ongestoord door. Werk efficiënt met de online agenda software van OnlineAfspraken.nl.

Sterke vertegenwoordiging in de branche Leisure

  • Escaperoom
  • Rondleidingen
  • Feesten en partijen
  • Simulatie trainingen
 • Leisure

Online reserveringssysteem leisure

Bezoekers reserveren zelf een afspraak via de reserveringstool op je website. Deze tool is volledig in jouw eigen look and feel. Automatisch wordt er een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd.

Wij bieden een volledige cloud software oplossing aan voor de leisure-branche. Het efficiënt managen van je bedrijf wordt zo eenvoudig.

Online betalingen en kassa systeem

Laat klanten direct online afrekenen door middel van de gratis tool. Accepteer bijvoorbeeld online afrekenen met iDEAL en klanten ontvangen automatisch een eigen factuur. 

Met het kassasysteem van OnlineAfspraken.nl kun je diensten en producten direct vanuit de agenda afrekenen. Een complete kassa tool, geschikt voor o.a. bijproducten, abonnementen en rapportages. 

Meer dan alleen een online reserveringssysteem.

Boekingsmodules voor Leisure

Bij OnlineAfspraken is een ruime keus aan boekingsmodules, zo bieden wij 8 type modules aan waaruit u kunt kiezen. Zo is er momenteel een Escaperoom module en komt er medio 2019 een module bij voor bowlingbanen.

De modules zijn speciaal ontworpen op basis van de wensen en eisen van de branche. Zo kunnen bezoekers meerdere activiteiten tegelijkertijd maar ook na elkaar boeken voor een volledig dagje uit.