Referenties

 • FNV

  OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een software ontwikkeld wat de mogelijkheid biedt voor leden van de FNV een spreekuur in te plannen. Op basis van locatie wordt gezocht naar een FNV vestiging in de buurt. Het postcodetabel van Inline Media praat d.m.v. de API met OnlineAfspraken.nl. 

  Lees verder

 • TU Delft

  Met het boekingssysteem kunnen studenten van de TU Delft eenvoudig een afspraak plannen met een studieadviseur of bij het international office. Hier kunnen ze kiezen voor alle medewerkers of één specifieke medewerker. 

  Lees verder

 • Erasmus Universiteit Rotterdam

  De Erasmus Universiteit Rotterdam gebruikt het online boekingssysteem van OnlineAfspraken.nl zodat studenten eenvoudig een afspraak kunnen plannen met de desbetreffende decaan. 


  Lees verder

 • VU Amsterdam

  Studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam plannen eenvoudig een afspraak in met een studieadviseur of met het Career Office.  De student kan vervolgens zelf een afspraaktype (bijvoorbeeld adviesgesprek) en/of medewerker kiezen. 

  Lees verder

 • Escaperoom Uden

  "Alle reserveringen voor onze Escape Room worden perfect en zonder enig omkijken in onze agenda gepland. Daarnaast wordt naar onze klanten op de juiste momenten automatisch een e-mail gestuurd (bevestiging, herinnering en bedankje). Ook de betaling gaat automatisch via iDeal! Helemaal top dus! Het neemt ons heel veel werk uit handen en we kunnen zo samen met OnlineAfspraken.nl als betrouwbare partner bouwen aan de groei van ons bedrijf."

  Lees verder

 • Cuts and Curls Male Hairstyling

  "Met OnlineAfspraken.nl heb ik als ZZP'er mijn handen vrij om mij op mijn echte werk te richten. Via mijn website hebben klanten direct inzicht in al mijn beschikbare tijden."

  Lees verder

 • Future of Finance

  Future of Finance gebruikt het reserveringssysteem ter ondersteuning van het eigen software. Afspraken kunnen worden ingepland in de agenda van de adviseurs en daarnaast o.a. ook voor het inplannen van een belafspraak. 

  Lees verder

 • Han Bouwmeester natuurfotografie

  Onlineafspraken.nl maakt het d.m.v. een widget mogelijk dat klanten via de website een foto hut kunnen boeken en deze gelijk via Ideal online kunnen afrekenen.

  Hiernaast is het voor terugkerende klanten zeer makkelijk fotohutten te boeken door de boekingsapp.

  Lees verder

 • HypnoseCentrum Nederland

  "Al vanaf 2014 maken we met volle tevredenheid gebruik van de diensten van OnlineAfspraken.nl. Probleempjes waar je tegen aan loopt worden snel opgelost en we hebben het idee dat je als klant op een nette en adequate wijze te woord wordt gestaan. Gewoon een betrouwbare service die ons bovendien veel werk uit handen neemt. Ons advies, niet twijfelen maar gewoon doen!"

  Lees verder

 • HypnoseCentrum.be

  Door het integreren van het online reserveringssysteem op de website kunnen klanten een afspraak boeken op basis van locatie, cursus en medewerker. HypnoseCentrum.be werkt met drie locaties en meer dan 15 cursussen. 

  Lees verder

 • Knoest

  "Wat een geweldige service heeft online afspraken. Gisteren 1,5 uur aan de telefoon gezeten om dingen waar ik tegenaan ben gelopen op te lossen. Zonder haast en met veel aandacht. Zelfs na die tijd vroeg ze of ze nog iets voor me kon doen. Erg fijn!"

  Lees verder

 • Loket Hersteladvies Beleggingsverzekeringen

  Met de boekingswidget op de website van Loket Hersteladvies Beleggingsverzekeringen kunnen klanten eenvoudig een afspraak inplannen. In de boekingswidget wordt extra informatie uitgevraagd zoals de naam van de verzekeraar, polisnummer en kan men direct het polisblad uploaden. De gegevens worden gekopppeld door middel van een API. 

  Lees verder

 • Rijless.nl

  OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een software ontwikkeld wat de mogelijkheid biedt voor potentiële klanten van Rijless.nl om een rij-instructeur te vinden in de buurt. Op basis van locatie wordt gezocht naar een rij-instructeur. Het postcodetabel van Inline Media praat d.m.v. de API met OnlineAfspraken.nl. 

  Lees verder

 • Schoonheidspraktijk Cristina Lopez

  "Ik werk nu bijna 1 jaar met OnlineAfspraken.nl en het bevalt mij en mijn klanten heel erg goed. Helpdesk is snel, professioneel, en aardige mensen. Mijn klanten boeken dankzij deze agenda vaker, sneller en vinden het fijn om zelf te kunnen boeken. Ik plan alleen open wat ik opgevuld wil hebben en dat werkt erg fijn. Een echte aanrader dus!"

  Lees verder

 • Schoonheidssalon Maresa

  "Het aantal 'no shows' in mijn salon is met 90% verminderd sinds ik met OnlineAfspraken.nl werk, dit resulteert direct in een hogere omzet."

  Lees verder

 • Smooth Laser Clinic

  "Bij deze wil ik mededelen dat OnlineAfspraken.nl een zeer professioneel bedrijf is. Ze doen wat ze beloven en de service is uitstekend. Franke staat altijd voor je klaar zonodig. Dus bij deze wil ik dan ook OnlineAfspraken.nl aanbevelen!"

  Lees verder

 • Studentist

  "Door gebruik te maken van OnlineAfspraken.nl is ons telefoonverkeer met meer dan 50% afgenomen, daarnaast ervaart de patiënt dit als extra service."

  Lees verder

 • The Loophole

  "Online Afspraken biedt een uitgebreid pakket om mij te ondersteunen; mijn boekingen, overzicht van klanten, betalingen en mailings. Daarnaast werken ze heel hard om je nog extra te helpen nieuwe features te ontwikkelen of dingen uit te leggen. Ik kwam voor de inhoud en blijf voor de service."

  Lees verder

 • VvAA

  "OnlineAfspraken.nl bied voor ons als financieel dienstverlener een tool voor onze klanten om gemakkelijk een afspraak in te plannen. Geheel digitaal en super snel. Vrijwel alles is handmatig in te stellen en past de tool bij ons bedrijf. Ook de service en reactiesnelheid van OnlineAfspraken.nl is uitstekend en bovenal helder."

  Lees verder

 • Woning Media

  Klanten kunnen de diensten van Woning Media zelf eenvoudig inplannen via het geïntegreerde boekingssysteem. De klantgegevens worden hierdoor direct verzameld. 

  Lees verder