Escaperooms

De allereerste Nederlandse Escaperoom kwam in 2013 in onze boeken. Sindsdien zijn er velen ook klant geworden, waardoor momenteel zo’n 200 escaperooms gebruik maken van ons systeem. Zij hebben ons gedurende deze tijd van veel input voorzien, waardoor wij ons product voor deze markt sterk hebben kunnen verbeteren.

Zo hebben wij een specifieke escaperoomwidget ontwikkeld, waardoor het makkelijk is om meerdere kamers tegelijk of achter elkaar aan te kunnen boeken. Ook is er rekening gehouden met boekingen door bedrijven en grote groepen, zijn er vele betaalmethodes mogelijk en kun je variabele tarieven instellen op basis van personen, dagen, uren, klantgroepen en nog meer.

Voor de marketingactiviteiten bieden wij opties als cadeaukaarten, kortingscodes en mailings en zijn de boekingen te meten binnen Analytics. Daarnaast is het makkelijk om extra producten aan te bieden zowel online als via de kassa op locatie. Klanten ontvangen een factuur in de look and feel van jouw bedrijf.

 

Download de handleiding voor Escaperooms: 

Klik hier

 

Enkele Escaperoom voorbeelden:

EscapeRoom NLEscaperoom Bunschoten

De 1e Escaperoom van Nederland. Met de escaperoomwidget is het hier makkelijk om meerdere kamers tegelijk te boeken en is direct zichtbaar wanneer er plek is. Er wordt in dit geval 1 prijs gehanteerd voor de gehele kamer, die verschilt op basis van weekend of doordeweeks. Deze prijs moet door klanten online afgerekend worden middels iDeal.

DarkPark

DarkPark

DarkPark biedt via 1 website verschillende mogelijkheden op verschillende locaties, zo kan je zowel escaperooms als het gooien met bijlen online reserveren. Ook zie je hier een goed voorbeeld van uitgifte  van cadeaukaarten, naast het cross-sellen binnen de boekingsmodule (in dit geval een annuleringsverzekering).

Escaperoom Ravenstein

Bij Escaperoom Ravenstein zie je een website waarin verschillende arrangementen worden aangeboden voor verschillende groepsgroottes. De afspraaktypen zijn arrangementen, die meteen een uitnodigend plaatje en de benodigde informatie tonen.

 

 Escaperoom Alkmaar

Voorbeeld van een escaperoomwidget op de homepage met 6 kamers. Kies je voor specifieke kamer, dan zijn er per kamer aparte widgets gemaakt. Ook zie je hier een voorbeeld van een Battleroom met twee groepen (Assessment).

Escaperoom Berkel

Escaperoom Berkel

Escaperoom Berkel gebruikt variabele prijzen per persoon en biedt extra producten zoals een bittergarnituur en drankjes aan middels cross-selling. Ook zie je in het formulier waar de klant zijn gegevens invult, de optie om zakelijk te boeken.