Rondleidingen

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt voor het aanbieden van Rondleidingen. Dit varieert van stadswandelingen tot wijnproeverijen naar het varen met een boot. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Vele bedrijven die rondleidingen aanbieden kiezen voor onze widget met stappen, vanwege de visuele en overzichtelijke stappen waarmee je een afspraak boekt.

Een belangrijke functie die vaak wordt toegepast is het boeken voor meerdere personen. Met deze functie kan je direct voor meerdere personen een boeking maken en dit eventueel direct afrekenen via onze module 'online klantbetalingen'. Naast deze functies kan je uiteraard ook een capaciteit opgeven, ofterwijl het maximum aantal deelnemers dat mee kan doen.

Voor de marketingactiviteiten bieden wij opties als cadeaukaarten, kortingscodes, mailings en zijn de boekingen te meten binnen Analytics. Daarnaast is het makkelijk om extra producten aan te bieden zowel online als via de kassa op locatie en is de boekingsmodule geheel in eigen look and feel aan te passen. 

 

Enkele voorbeelden:

 

Future Dome Events

Future Dome Events

Bij Future Dome Events zijn ze begonnen met het aanbieden van Rondleidingen, echter kan je hier tegenwoordig veel meer boeken (zoals kinderfeestjes maar ook verschillende spellen). Het bedrijf maakt gebruik van onze widget met stappen, waarin je in een aantal stappen door een visuele module wordt geleid. Voor de rondleidingen kan je ook direct aangeven met hoeveel personen je komt, op basis waarvan het systeem de prijs bepaalt. In de stap na de datum en tijd, kan je ook uit 1 van de buffetten kiezen.

Kasteelhoeve

Kasteelhoeve

Bij de Kasteelhoeve kan je een wijnproeverij inboeken op locatie (bv. bij je thuis of in je eigen tuin) ofwel op 1 van de locaties van Kasteelhoeve zelf. In de boekingsmodule kan je kiezen voor een provincie, zodat de boekingen bij de juiste medewerker terecht komen. Klanten boeken hier met waardebonnen, deze kunnen ze invullen nadat ze een datum en tijd geselecteerd hebben.

 

Enterse Zomp

Enterse Zomp

Bij de Enterse Zomp kan je een vaartocht inboeken, de tocht staat onder begeleiding van een schipper. Je kan de rondleiding inboeken op 3 verschillende locaties. Na de keuze voor 1 van de locaties, kan je kiezen voor de gewenste duur van je tocht.