Huisartsenpraktijken

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt door huisartsenpraktijken als service naar de patiënt en om de receptionist werk uit handen te nemen. Ook de patiënten ervaren het als erg prettig, doordat ze direct kunnen boeken op een tijd die hun uitkomt. Daarnaast ontvangt de klant een afspraakbevestiging en herinnering, hetgeen no-shows voorkomt.

Werk je met een receptionist? Dan kan het ook handig zijn om gebruik te maken van onze wachtkamer-functie, waarbij de receptionist kan aangeven of de patiënt aanwezig is. Erg handig, zo weet je direct wie er in de wachtkamer zit en kan je makkelijker doorwerken als de patiënt er nog niet is of de patiënt juist eerder binnenroepen.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Huisarts aan de Herengracht

Huisarts aan de Herengracht

Huisarts aan de Herengracht geeft patiënten sinds 2013 de mogelijkheid om online een consult in te plannen. Dit kan zowel via de website als via een consumenten-app.

Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne

Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne

Via de website van Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne kan je eenvoudig 1 van de vele afspraaktypes boeken. Variërend van een kennismakingsgesprek, consult, terugbelspreekuur, ingreep tot keuring. Na je keuze kan je kiezen voor een type klacht en vervolgens 1 van de behandelaren die het kan behandelen, waarna je een datum en tijd kiest om in te boeken.

Huisartsenpraktijken GC Spoorlaan

Huisartsenpraktijken GC Spoorlaan

De vier huisartsen van GC Spoorlaan gebruiken het afspraken systeem voor het inboeken van een consult. Het bedrijf maakt gebruik van 1 account bij OnlineAfspraken, maar iedere huisarts gebruikt zijn eigen boekingsmodule op de eigen praktijkwebsite.