Seksuele gezondheidspraktijken

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt door praktijken die zich richten op Seksuele Gezondheid. Bij deze praktijken kunnen klanten gemakkelijk terecht door online een afspraak te maken, bv. voor een controle, test, informatiegesprek of consult. 

De vragen die aan de klant gesteld worden bij het boeken van een afspraak kunnen zelf  door het bedrijf bepaald worden. Vaak worden deze bij deze praktijken tot een minimum gereduceerd, waarbij het ook soms voorkomt dat bv. Achternaam aangepast wordt naar 'Bijnaam' om anonimiteit te garanderen. 

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

OneDayClinic

OneDayClinic

Bij OneDayClinic kunnen klanten volledig anoniem een soa test of behandeling boeken in een van de gespecialiseerde soa-klinieken. In de boekingsmodule is om deze reden ervoor gezorgd dat alleen de voornaam en het emailadres verplicht is. Alle klinieken werken vanuit 1 account, waarin medewerkers beperkte rechten hebben.

Rutgershuis Oost

Rutgershuis Oost

Rutgershuis Oost in Arnhem is deskundig op het gebied van Seksuele Gezondheid. Zo kan je hier terecht voor anticonceptie, soa-checks en andere consults. De afspraken worden gemaakt via het systeem van OnlineAfspraken.

Stadskliniek

Stadskliniek

Via de website van Stadskliniek kan je een SOA-test boeken. Het bedrijf gebruikt ons systeem voor haar 7 locaties. Na je keuze voor een type test, kies je de locatie en vervolgens een datum en tijd. Na het invoeren van je persoonlijke gegevens en het akkoord gaan met privacy statement en algemene voorwaarden staat je afspraak.