Echo centra

Echo centra maken sinds 2012 in grote getalen gebruik van ons reserveringsyssteem, zowel voor medische echo's als pretecho's. Door de 8 type boekingsmodules die je in je eigen huisstijl kan aanpassen en de vele functies in het systeem is er heel veel mogelijk met het systeem. Zo kan je op een eenvoudige manier je agenda goed regelen.

Bij Echo bureau's wordt er vaak gebruik gemaakt van de formuliervelden, die zelf bepaald kunnen worden. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt uitvragen hoeveel weken de klant zwanger is bij de afspraak. Daarnaast zijn de mailberichten die uit het systeem verzonden worden en teksten binnen de boekingsmodule aan te passen, zodat je het eigen kan maken.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Echo Centrum Amsterdam

Echo Centrum Amsterdam

Echo Centrum Amsterdam gebruikt onze boekingsmodule zowel in het Engels als in het Nederlands. Je maakt zo ook als buitenlandse klant eenvoudig een echo-afspraak. Op basis van het type echo, komen in het formulier specifieke vragen naar voren. Zo wordt er bij een geslachtsbepaling of reguliere echo gevraagd hoeveel weken je zwanger bent bij de afspraak, met alleen het aantal weken als antwoord-opties waarbij de afspraak kan. Hiermee voorkomt het bedrijf dat je een afspraak hebt die niet uitgevoerd kan worden.

Echocentrum Het Haagse Hof

Echocentrum Het Haagse Hof

Bij Echocentrum Het Haagse Hof kan je terecht voor een medische echo of pretecho. De echo’s vinden plaats op afspraak, op één van de locaties in Den Haag (in het HagaZiekenhuis of Gezondheidscentrum Calandria). Via de website kan je direct online een afspraak maken.

Echospot

Echospot

Echospot maakt gebruik van de widget staand met stappen, waarbij je als klant direct ziet welke stappen je moet doorlopen om een afspraak te maken. Zo kies je eerst de locatie, vervolgens zie je de diensten met een afbeelding en kies je vervolgens een datum en tijd.