Hypnosepraktijken

Veel hypnosepraktijken en centra maken gebruik van het online reserveringsyssteem van OnlineAfspraken.nl. Op deze manier komen nieuwe klanten heel eenvoudig binnen voor een eerste consult/intake, en bestaande klanten komen eenvoudig terug door zelf een afspraak te kunnen boeken. Een echt stukje service naar je klant en je neemt jezelf werk uit handen. 

De vragen die aan de klant gesteld worden bij het boeken van een afspraak kunnen zelf  door het bedrijf bepaald worden. Ook zijn de afspraaktypen zelf in te stellen, waardoor je verschillende type diensten kan aanbieden. Zo kan de klant direct een afspraak boeken dat past bij de eventuele klacht.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Hypnose Zorg Nederland

Hypnose Zorg Nederland

Via de website van Hypnose Zorg Nederland kan je eenvoudig een afspraak inplannen bij 1 van de vele locaties. Na het invoeren van een postcode (eigen voorkant), kom je uit bij de 3 coaches die het dichtste bij zijn. Na keuze voor een coach kom je uit in de boekingsmodule van OnlineAfspraken.nl voor die betreffende coach.

HypnoseCentrum.be

HypnoseCentrum.be

Door het integreren van het online reserveringssysteem op de website kunnen klanten een afspraak boeken op basis van locatie, cursus en medewerker. Klanten ontvangen na het boeken een afspraakbevestiging met daarin een annuleringslink, deze kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gebruikt.

HypnoseCentrum Nederland

HypnoseCentrum Nederland

"Al vanaf 2014 maken we met volle tevredenheid gebruik van de diensten van OnlineAfspraken.nl. Probleempjes waar je tegen aan loopt worden snel opgelost en we hebben het idee dat je als klant op een nette en adequate wijze te woord wordt gestaan. Gewoon een betrouwbare service die ons bovendien veel werk uit handen neemt. Ons advies, niet twijfelen maar gewoon doen!"