Yoga studio's

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt voor het aanbieden van Yoga lessen. Je kan zelf aangeven wanneer de lessen zijn, hoe lang ze duren en hoeveel personen er mee mogen doen. Doordat we 8 type boekingswidgets aanbieden en heel veel functies hebben binnen ons systeem, is er veel keuze qua lay-out en instellingen.

Naast een boekingsmodule op de website, maken veel bedrijven die Yoga lessen aanbieden gebruik van onze consumenten app. Een app met eigen bedrijfsnaam en logo, met een boekingsmodule in de eigen kleuren. Dit maakt het voor met name vaste klanten, nog makkelijker om te boeken. Binnen de app kan je niet alleen nieuwe afspraken maken maar ook je toekomstige en verleden afspraken terugzien.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app. 

 

Enkele voorbeelden:

 

GO2YOGA

GO2YOGA

Go2Yoga maakt sinds 2016 gebruik van onze lesrooster module. Zo zien de klanten direct welke lessen er zijn deze en komende weken, in chronologische volgorde. Naast de module op de website kunnen klanten ook boeken via de consumenten-app, met eigen bedrijfsnaam en logo. Klanten kunnen afrekenen met een strippenkaart, die online kan worden aangeschaft.

Klooster Simpelveld Yoga Body & MindKlooster Simpelveld Yoga Body & Mind

Eenvoudig een Yoga les boeken kan via de website van Klooster Simpelveld Yoga. Aan de achterkant van het systeem wordt de afspraak in de juiste ruimte geboekt en aan een medewerker gekoppeld. Klanten kunnen daarnaast via de consumenten app boeken, met eigen bedrijfsnaam en logo.

Puur Yoga

Puur Yoga

Via de knop op de website van Puur Yoga kunnen klanten makkelijk een les boeken. Kies welke afspraak je wilt maken en de categorie. Vervolgens kies je een dag, tijdstip en type. Komt je gewenste les in het paars te staan, dan is er geen plaats meer. Via de persoonlijke omgeving kunnen klanten de lessen inzien en/of annuleren.